Economet Autószerviz

"Az Economet Kft alapítása óta, 1991-től foglalkozik gépjárművek javításával. Szakembereink jelentős tapasztalattal rendelkeznek francia és olasz gépkocsik javításában is, melyhez azok különleges megoldásai miatt nem minden esetben bizonyulnak elegendőnek az általános autószerelési ismeretek.
A legmodernebb berendezésekkel rendelkezünk, diagnosztikai eszközeink adatbázisát rendszeresen frissítjük.
Szakembereink sok éven át dolgoztak élvonalbeli Renault és Peugeot márkaszervizekben."

Célunk, hogy márkafüggetlenül, régebbi és modern gépkocsik javításához nyújtsunk alternatívát a sokszor igen drága és - tisztelet a ritka kivételnek - neméppen minőségi szogláltatást nyújtó márkaszervizek mellett. Nálunk az elromlott alkatrész cseréje csak akkor kerül szóba, ha annak megjavítása nem lehetséges, vagy gazdaságtalan. Számos olyan alkatrészt tudunk javítani, amit egy márkaszerviz cserélne.

A nálunk leggyakrabban megforduló autótípusok leginkább keresett alkatrészeiből saját raktárkészlettel rendelkezünk, valamint napi kapcsolatban állunk Magyarország jelentősebb autóalkatrész-beszállítóival, rendelkezünk elektronikus alkatrészkatalógusokkal, így legyen akár gyári, akár bármely árfekvésű utángyártott cserealkatrész, ezek gyors és pontos beszerzése nem jelent számunkra akadályt.

Szolgáltatásaink listájából és aktuális árlistánkból győződjön meg Ön is arról, hogy teljeskörű autószerelési szolgáltatást nyújtunk versenyképes árakon. Külön szeretnénk felhívni figyelmét minőségi Esso és Mobil kenőanyagaink igen kedvező árára.

Kiemelten ajánljuk Renault gépkocsik tejeskörú diagnosztikáját és javítását, gyári technológiával és műszerekkel.

Vállaljuk céges autóflották kezelését, javítását rövid határidővel, kedvező egyedi árazás alapján!